En stilla morgon…

Knastrande steg p? den l?vt?ckta grusg?ngen tar mej till stallet d?r tre morgontr?tta h?star st?r och tv? ivrigt v?ntande getter v?lkomnar mej. Vilken h?rlig morgon. Solen tittar upp vid skogens rand och allt b?rjar vakna till liv. En tupp gol. Som om g?rden nu tar ett djupt andetag efter den br?dskande sommaren. Nu. Nu kan vi igen springa nakna p? g?rden om vi s? ?nskar. Inte en sommarg?st, inte n?gonstans p? en l?ng stund igen. F?r fast hur mycket vi ?n tycker om att ha sommarg?ster och visa dem runt i v?r h?rliga sk?rg?rd s? f?rst?r vi ocks? att tycka om det lugn som f?ljer d?refter. Stunden d? vi igen f?r dra upp f?tterna och kura framf?r brasan. Och n?r vi gjort det s? tar vi igen fram blocket och b?rjar skissa p? hur vi forts?tter fram?t med g?rden. Id?erna tar inte slut och vi ?lskar det vi g?r. Vi f?rs?ker g?ra sk?rg?rden attraktiv f?r alla som vill ta del och komma p? bes?k. De ska f? bo bra. De ska f? bo i renoverade, fr?scha hus. Det ?r bara att g? till sig sj?lv. Hur skulle jag sj?lv vilja bo d? jag ?ker bort? S? utg?r man d?rifr?n. Tacka vet jag pinterest. D?r f?r man mycket input och ide?r.
P? tal om input s? sitter jag och planerar en liten resa. En inspirationsresa. Sku s? g?rna bes?ka Oslo f?r att ta del av dels Munch (f?rst?s) men ?ven andra konstn?rers konst. Har aldrig satt min fot i Oslo. S? ska se om vi f?r till en helg d?r, jag, min man och Belle nu innan jul. F?r det ?r s?, f?r att kunna ha ett “flow” s? m?ste man inspireras av andra. Inte undra p? att man var v?ldigt kreativ i London f?r d?r sprang man p? utst?llningar hela tiden. Mer s?nt.
Huset ?r n?stan tomt nu. Bara jag och Belle. Mannen har tagit hunden till veterin?ren, vi misst?nker att hon har en ryggskada av n?gotslag. Stackarn. Hon f?rm?r sig inte att ?ta fr?n sin sk?l p? golvet, inte heller ta upp en boll eller ?pple fr?n marken….och D? vet man att n?got ?r fel. Riktigt fel. S? hoppas verkligen att det ?r n?got som l?ker med n?gra veckors vila. Att det inte ?r diskbr?ck som kanske kr?ver operationer m.m..
Nu h?r jag en liten gny d?r uppe.
Ha en fin dag! L?s g?rna min ins?ndare till Herr M?tar om “inga fler grodor nu tack” i dagens ?landstidning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *