Tacksam. S? blickas det fram?t.

Tacksam. Tacksam ?ver att dopet gick s? bra. ?ver hur ljuset tittade in p? lilla Belle i v?r fina kyrka p? hennes dopdag. Det blev en fin dag tillsammans med n?ra och k?ra. ?

Vi fick ocks? ha v?r favorit pr?st Peter Karlsson som alltid ?r s? naturlig och jordn?ra. Han h?ll en verkligt fin stund d?r han pratade om vattnets betydelse p? Belles huvud, dess prisma, f?rger och regnb?ge som till slut blir som en ring som f?renar Belle och Gud. Fr?n den h?r dagen ?r Belle aldrig ensam, hon har alltid Gud vid sin sida. Barnen sj?ng till gitarrkomp “det lilla ljus jag har” d? hennes dopljus t?ndes och ocks? “Gud som haver..” med solos?ng i verserna av Johnny. Peter ber?ttade ocks? om varf?r man har en grop ovanf?r ?verl?ppen (under n?san)..Det ?r f?r att just innan ett barn f?ds s? tar ?ngeln barnet p? en rundtur i universum och barnet f?r en glimt av allt det fina och precis innan det f?ds s? l?gger ?ngeln sitt finger ?ver l?ppen och s?ger “shh…” Det ?r och f?rblir deras hemlighet. ?
Hela barnaskaran, somsagt s? tacksam f?r allt. ???

Nu sparkar jag ig?ng fram?t. Nu ska inkommande vecka planeras lite, har en veckotavla i k?ket d?r jag alltid skriver in p? s?ndag kv?ll om det ?r n?t speciellt som h?nder under veckan. Inkommande vecka ska jag b?rja med m?lningen som har best?llts, sl?nga i jorden det sista som ska planteras. Har k?pt en japansk l?nn som vill i jorden (den har h?rlig bladf?rg p? h?sten) och har en “halv” granh?ck som ?nnu saknar granar..och ett insynsskydd som saknar murgr?na i m?ngd… s? lite tr?dg?rdsjobb kvarst?r ?nnu. Men lite g?rdsh?stst?dning m?ste det ocks? tas tag i medan mannen nu s?tter i en extra v?xel f?r det p?g?ende bygget f?r djuren. 1,5 vecka kvar innan han b?rjar jobba 80% och d? f?rsvinner ju en hel del tid f?r allt arbete h?r p? g?rden ?r jag r?dd f?r…

NU, blir det lite valvaka s? h?ller jag tummar f?r dem jag r?stat p? i b?de kommunalval och lagtingsval.

Ha en fin vecka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *