Monday..

H?r, svarade Sniff morgonargt. Han var s?mnig att hela ansiktet var skrynkligt p? honom. Ur kometen kommer s.30 (sorry, tydligen problem med bilduppl?sningen i dag…m?ste s?tta Mr IT-mannen ? se ?ver detta..)

Dagens citat f?r st? f?r en av barnen idag. N?mner inga namn, 😉 men en av dem spelade fotboll p? exitcup ig?r i Stockholm och steg d? upp 05:45 och var hemma 00:30…det gjorde vi andra ju ocks? (steg upp och gick i s?ng ?nnu lite senare) men, men..

Konstaterar f?rn?jt f?r mej sj?lv att hela oktober just ?r slut! Chip,chip. Dit for den. I ett huj. Nu ?r det bara kanske den allra v?rsta m?naden kvar framf?r oss…november…men l?sningen ?r allts? att fylla den med s? mycket program om m?jligt s? tiden g?r fort. K?pte faktiskt min f?rsta julklapp i ?r.. bara f?r att jag sprang p? den och ins?g att detta var som gjort f?r just en speciell m?nniska. Det d?r att k?pa bara f?r att k?pa ?r liksom inte v?rt. D? kan man hellre ge en peng. On?digt konsumtion, bl?! S? f? se hur vi ska l?sa denna jul…tycker ju inte om det d?r k?pa, k?pa en massa…man KAN inte k?pa en massa med dagens milj?t?nk! Man m?ste kunna t?nka till p? den punkten och ge biobiljetter, simbiljetter, bidrag till olika upplevelser ist?llet. Mera s?nt och mindre grejer! Eller s? is?fall second hand.

Lucy ?kte ju till veterin?ren med B och fick domen borrelia. S? nu ?r den stackaren p? antibiotika och sm?rtstillande mest ligger hon i sin f?t?lj och tycker synd om sig. R?ra p? sig skulle hon n?stan inte alls s? nu ?r det bara vila som g?ller f?r henne tills kuren ?r slut. Bygget hos djuren h?ller p? blir klart sm?ningom (?tminstone insidan) och n?r jag flyttat upp den flock av h?ns som ska flytta in d?r intill getterna ska jag ta lite foton d?rifr?n. N?ja, ett kort vardagsinl?gg idag, m?ndag betyder f?r mej nu tv?tta, st?da och packa upp fr?n Sverige resan ig?r. Imorgon b?rjar vardagen och jag b?rjar genast m?la p? best?llningen (h?sten) d? Belle satts ut i vagnen.

Ha en fin m?ndag! Om man kan ha det… 😉

“Georgieeee….” Ur filmen IT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *