Badbalja och g?rdsliv

En ledig vecka har just g?tt, beh?ver jag s?ga att den var v?lbeh?vlig? Har inte gjort annat ?n s?lt min sj?l den senaste tiden…jobb, jobb, jobb…s? n?r det pl?tsligt var en tom vecka s? h?ll jag h?rt fast i den. Har varit en hel del pyssel p? g?rden och deadlines kryper allt n?rmare..p? p?sk ska lillstugan och visthusbod provas. S? vi har tid p? oss att ?tg?rda eventuella brister tills s?songen drar ig?ng.. D? kommer n?mligen moster med barn och min mamma med man p? bes?k.

Getabockshagen ?r klar och i skrivandets stund sitter vi p? sk?rg?rdsf?rjan f?r att h?mta hem get och h?ns fr?n v?stra Nyland. Bocken kommer fr?n ett hem som heter Skeppsdals family och d?r driver de en djurg?rd d?r de tar om hand om hittedjur och andra stackars djur som farit illa och ?r i behov av nytt hem. ?ven mina engelska och franska h?ns kommer fr?n en g?rd d?r i n?rheten. Ska bli riktigt roligt med lite mer liv p? v?r g?rd. Som s?llskap till geten ska v?r ponny f? g? ett par veckor tills det blir ut?kning med ?l?ndska killingar (de ska bara v?xa lite till)…kommer d? s?td?den d? de kommer! Finns det n?t h?rligare ?n sm? baby killingar?? Guuuuud….


Passar ocks? p? att ta lite ensam tid nu (vad passar b?ttre ?n n?r mannens f?delsedag st?r bakom knuten) och tar en natt p? Svart? slott. Det som harmar mest nu ?r att jag lyckades l?mna kameran hemma….min mobiltelefon kamera har sett sina b?sta dagar om man s?ger s?….men f?r bli lite d?lig foton med den nu ?nd? d?rifr?n. Svart? slott ?r riktigt fint (har lite minnen fr?n krokarna d?r omkring eftersom jag eng?ng i tiden s?llskapade med en man d?rifr?n) men har aldrig sovit d?r…..s? hoppas f? se den vita damen eller h?ra lite paranormala fenomen som s?gs husera d?r. ?

H?rliga, gamla badbalja som jag hittade p? vinden p? lillstugan kom ?ntligen ut d?rifr?n och anv?ndes f?rsta g?ngen av den lille ig?r kv?ll. Lycka!!?

?terkommer imorgon med inl?gg fr?n natten p? Svart? slott .?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *