P?skhysteri

H?nsen har kommit! Geten har kommit! ? inga bilder n?stan alls f?r ni… =( (skit teknik)


N?r det inte g?r som man t?nkt sig riktigt…hade t?nkt s?tta upp lite d?liga bilder fr?n Svart? slott men tekniken v?grade f?ra ?ver fotona automatiskt till datorn (vilket det borde). Sen ?r det inte s? konstigt att min teknik strular heller allt som oftast st?r det “uppdatering inte gjord p? 100 dagar” osv…s? inte att undra p? att allting b?rjar k?ra ihop sig och bli tr?gt..

S? ett s?dant inl?gg f?r det bli nu efter p?sk. N?r allting lugnat ner sig.

V?rstressen forts?tter….och man kan ju fundera lite hur man t?nker n?r man lovar sig p? jobb (dubbeldag 7.30-21) p? onsdag innan p?sken drar ig?ng och g?ster (familjen men ?nd?) ?r p? int?gande…n?r det ?nnu finns n?gra tusen saker p? “att-g?ra-listan” (st?da lillstuga, visthusbod, altan…f?rbered p?skbuffe till fredag. etc.etc) Ha, ha! Slutar aldrig f?rv?nas ?ver min egen f?rm?ga till att tro att jag kan anv?nda 24h av dygnet.. N?ja, torsdag ledig s? d? hinner jag v?l.

Hade t?nkt s?tta in foton av v?r nya prins Micko (geten, f???r h?rlig) och h?nsen men den v?grar precis samarbeta hela datorprogrammet idag och min man (som kan trolla med allt som har med teknik att g?ra) springer p? med de sista f?rberedelserna och jag m?ste iv?g p? jobb =( Usch, k?nner sj?lv nu att jag g?rna skulle sl? mej ner i en solstol p? altanen och dricka n?t kallt och bara vara. Ett par dar till nu. Sen. Sen ska jag bara vara ledig ?ver p?sk och njuta i det fina v?dret.

Det blir ju heller inte l?ttare precis av att F?gl? f?rjan st?tt p? grund och vi nu m?ste ?ka ?ver?-L?ngn?s f?r att komma p? jobb.. (dvs 15 min l?ngre f?rjpass och 20 min l?ngre resv?g till f?rjan hemifr?n).Fast s? l?nge man vet att det ?r tillf?lligt ska man inte klaga. =) De ordnade det ?nd? bra, r?tt fort. S? hoppas vi p? att v?r k?ra Skarven-f?rja ?r tillbaka passligt till torsdag d? p?sktrafiken drar ig?ng.

P?sk, p?sk underbara p?sk! ?lskar p?sk! Av n?n anledning…mindre roligt ?r att Notre dame brunnit….sa till min man imorse att Macron borde ha sagt i sitt tal “Gud gr?ter. Gud gr?ter ?ver er, gulv?star!!!” =D Taktiskt och bra menade mannen…

N?ja, ett snabb inl?gg idag med endast en bild (f?rl?ten si mej) nu sitter jag p? Odin f?rjan p? v?g till L?ngn?s (till stan en sv?ng innan jobbdags) f?r att handla mat inf?r p?skbuff?n (tror vi blir n?rmare 18 pers) s? skriv om ni kommer p? n?t smarrigt jag inte sku f? missa! T?nker nu spontant p? olika kallskuret (r?djur, ?lg), ?gghalvor med rom (f?r dem som kan ?ta det), potatissallad, pascha, memma, cheesecake, fruktsallad, prinskorv, laxt?rta…..mera tips? Sl?r lite tomt i min skalle d?r tankarna g?r i 150..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *