Gravidhormoner..

Jahapp. Det blev f?r k?nsligt f?r min k?ra man, mitt f?rra inl?gg. Som tog illa upp att jag tyckte han inte hj?lpte mej. Skrev allts? ett blogg inl?gg om mina gravidhormoner och hur jag f?tt urladdningar osv. De som hann l?sa, de hann. 😉 Tog bort det eftersom han ans?g sig bli utm?lad. Det var inte det som var meningen utan snarare att g?ra narr av mina tokiga gravidhormoner. Det ?r s? nu att hush?llet inte riktigt fungerar n?r denna mamma jobbar ganska mycket och han med med allting utomhus. Det ?r fr?mst barnen som helt lagt av att hj?lpa. Inga s?ngar b?ddas, inga rum st?das. Man kommer hem ? sl?nger av sig v?ska och utekl?der i tamburen (d?r de r?kar landa) och de ?r riktigt d?liga p? att hj?lpa till. S? ikv?ll m?ste vi ha ett familje m?te och g? igenom lite regler..s? hoppas jag det dysfunktionella skulle kunna bli funktionellt igen.

Haha vad roligt lade ner massor av tid p? f?rra inl?gget som jag bara tryckte p? n?gra sekunder p? radera…s? nu rann min “bloggtid” iv?g och stiger jag inte upp nu och b?rjar med min st?dning s? st?r jag h?r igen med ett hus i kaos innan n?sta arbetspass.

N?ja, nya tag. Det hj?lpte redan mej att f? mina hj?rtetyngder nerskrivna och att min man l?ste och tog till sig. Kanske var det menat s?. Att det viktiga var att han fick en glimt av hur jag k?nner mej. Just nu.

S? nu. Upp och hoppa. Fixa hem och hus fint. F?r d? m?r alla bra igen en stund. =)

?terkommer inom kort (inte en vecka igen som det brukar ta)…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *