Ljuset slocknar aldrig (inatt igen p?h?lsning)

Sankta Lucia…?rets m?rkaste dag ?r just till ?nda. ?Dagen b?rjade med skolans luciat?g s? st?mningsfullt och fint. Midvinter…som i motsats till midsommar. ?Vi m?ste lysa upp vinterm?rkret f?r att ?verleva h?r i norr och genom lucia sprider vi just det ljus som vi alla beh?ver.??

Vet ni, jag ?r s?? tacksam, f?r nu ?r jag s? tr?tt mest hela tiden s? n?r s?nt h?nder som inatt s? kan man inte annat ?n blicka upp?t och tacka.??

Inatt, igen fick vi hj?lp av andra sidan. Det ?r s? fantastiskt. Jag har ju ber?ttat f?rut att jag vaknar konstiga tider (d? jag verkligen inte, aldrig vaknar) ?som kl 05 bara f?r att inse att R ligger allt f?r l?gt i blodsocker. Detta har ju upprepat sig g?ng efter g?ng, alltid d? R ligger l?gt och beh?ver fixas och d?rf?r ?r min ?vertygelse den att det inte alltid ?r slumpen utan att vi det facto har hj?lp fr?n andra sidan n?r s? kr?vs. Detta sade ocks? ett medium till mej utan att veta. N?ja, till denna, f?rra natt. Min man som inte m?tt bra (mer om det nedan) m?dde en aning b?ttre f?rra natten och tyckte d? han sku ta vaktandet av R:s blodsocker (kan ni gissa hur tungt jag sov hela natten?) . N?ja. Pl?tsligt vaknar han till att tv.n skr?lar f?r fullt h?r nere i vardagsrummet! Hundarna sover uppe och katten var inte inne. Han g?r ner och st?nger av och konstaterar igen att R:s blodsocker ?r f?r l?gt.

???

Otrolig tacksam att veta att det ?r n?gon som h?ller koll d? v?r ork brister. Som ett extra ?ga, en extra hj?lp. S? tacksam.

Annars ?r det inte s?rskilt ljust f?r oss nu k?nns det som. Som lite motvind. Igen. N?r ska vi f? segla i v?g med vinden i h?ret? Mannen kom hem fr?n Spanien som vi alla s? hade v?ntat p?… dock allt annat ?n frisk. Han har med all s?kerhet f?tt i sig n?gon bakterie ?s? han har varit d?lig i tre veckor… inte lustigt att se sin ?lskade bara vara skuggan av sig sj?lv. S? idag k?rde jag honom till sjukhuset. Igen. Han bes?kte dem f?rrg?r med och l?mnade en dr?s prover. ?Idag har de tagit in honom och v?ntar p? provsvar p? vilken av alla bakteriesorter det ?r, s? de vet vilken antibiotika som biter p?. Hoppas innerligt att han orkar p? l?rdagen b?ra kistan p? begravningen. Det vet jag betyder j?tte mycket och han skulle nog vara himla ledsen om s? inte blev fallet.

S? fr?n att ha trott att yes, nu v?nder det, nu blir vi tv? igen och jag f?r ??????ntligen tid till min konst s? h?nde det h?r. Viktigast ?r ju helt klart att han blir frisk, s? f?r allt annat v?nta, s? ?r det ju. ? p? n?t konstigt vis k?nns lite december m?nad s? d?r som om man liksom kan ta sig r?tten att mest fixa och lalla ?i hemmet. Planera och f?rverkliga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *