Hemresan

Hej!

I f?rrg?r kv?ll kom vi tillbaka till ?land fr?n konfirmationsfirandet i fastlandet. Vilken vecka, vi hann med s? mycket, men som alltid n?r man kommer bara en vecka s? hinner man ?nd? inte tr?ffa alla kompisar man hade t?nkt, dagarna flyger iv?g och nu kan vi minnas v?rt vikudden (v?rt st?lle heter s? d?r borta) med k?rlek och komma tillbaka igen n?sta ?r. Sa just ?t min syster att det blir lite som ett l?ger n?r man ?r d?r med barnen och deras kusiner en vecka, skoj och tjut, sim och bus en hel vecka. Nu f?r cirkusen forts?tta h?r p? ?land.

Min ena fot, som jag f?rs?ker h?lla inom v?rden, dras det i nu och idag ?ker jag andra kv?llen p? kv?llsjobb. Det ?r s? roligt att f? tr?ffa dessa ?ldre m?nniskor och prata med dem, jag verkligen njuter, d? jag f?r till en s?dan stund (d?remellan m?ste mediciner delas och kontrolleras osv.).

 

Vi ?kte hem sk?rg?rdsv?gen med sm? f?rjor mellan de ?l?ndska ?arna och passade p? att ta lite bilder fr?n resan. ?Nu springer tiden iv?g och jag m?ste passa f?rjan s? jag inte blir f?r sen till jobbet, ett kort inl?gg idag. B?ttre n?sta g?ng. Ha en sk?n sommar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *