Inspiration-use your senses

Use your senses. Anv?nd dina sinnen. Allt h?nger ihop p? ett lustigt s?tt. Utan den ena biten kan jag inte g? vidare till den andra och snart st?r jag d?r och trampar av tom frustration. Inspiration. N?r jag ?r h?r ute i den ?l?ndska sk?rg?rden s? ?r det naturen som st?r f?r den biten. Jag ?lskar dess tysthet, dess vidunder, dess totala frihet, dess djup. Det finns s? mycket d?r och framf?rallt kraften, kraften som kan hj?lpa med det mesta.

Den finns d?r f?r att komplettera oss. Beh?ver vi ro, s? finner vi ro. Beh?ver vi frid, s? finner vi frid. Beh?ver vi inspiration, s? finner vi inspiration..ja, ni f?rst?r. Det ?r en urkraft som helar oss. Jag kan inte sluta fascineras av dess enorma kraft! Men det kr?ver ocks? en anstr?ngning av m?nniskan f?r de allra vackraste naturscenerna utspelas p? obekv?ma tider s? att s?ga.. arla morgonstund eller just innan…?r ett exempel. Dessa bilder fotade jag vid 05 tiden men d? fick jag hela fem minuter innan moder jord rynkade p? n?san ?t att jag kommit i senaste laget och drog sakteligen bort det magiska. Tidigare. Jag beh?ver stiga upp tidigare.

Dessa magiska tidiga sommarmorgnar har gjort s? jag f?r f?rsta g?ngen har m?lat fr?n mina sinnen. Jag har tolkat mina upplevelser utan att riktigt veta hur slutresultatet ska bli, och det, om n?got ?r det min tutor tjatat p? mej om sedan dag ett p? Skolan i London. L?sg?r. M?la. M?la fritt. T?nk inte f?r mycket. Upplevelsen blev faktiskt s? stark tillslut att jag blev riktigt r?rd (som s? ofta 😉 ) ?f?r hur konstigt det ?n l?ter s? k?nns det n?stan som om det inte ?r jag som m?lar. ..det ?r s? okontrollerbart, det ?r precis just gjort enligt mina sinnen och jag har kopplat bort hj?rnan. Otroligt befriande!

?nskar ?nnu ?jag hade en ljus l?genhet d?r jag kunde st?lla upp allting innan jag fotade mina tavlor. R?tt ljus ?r ju liksom A och O n?r man ser p? en tavla…Och nu f?r jag en id?..kanske, bara kanske borde jag i framtiden l?gga upp en n?tbutik..hmm….Tv? tavlor ?r allts? f?rdiga i “early-morning” serien. Mer kommer det….

Ni f?r urs?kta suddiga foton min mobil h?ller p? att ge upp…m?ste nog fota dessa med andra kameran. Men en f?rsta titt iaf. =)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *