Regn och gr?nska i herrens hage

Natten innan midsommar. K?nner redan en enorm saknad efter mitt hj?rta. Imorgon kommer det att svida ?nnu lite till…f?r imorgon ?r det midsommar och d? borde vi f? g? hand i hand i alla fall en liten stund. Icke. Inte denna midsommar. ?Jag f?r i alla fall vara med endel av familjen, barnen f?r leka med kusinerna och vi ska bara finnas d?r. Njuta av varandras s?llskap s? l?nge det g?r.

Ikv?ll har jag tagit emot g?ster till v?r uthyrningsstuga, t?nde eld i ?bastun till dem med lite tj?rdoft p? stenarna s? hela stugan doftade. Sen tyckte jag det var en j?ttegod ide att g? runt hela h?stbetet och rensa runt staketet (not)…i regnet…REGN! Helt underbart att se hur alla v?xterna bara fylls av liv igen, allting kvicknar i och blir till gr?nska igen.

 

Mina jeans var dybl?ta efter den rundan i h?sthagen…men det gjorde inget fick en liten mysstund med h?starna sen.

Har ocks? kommit ig?ng i g?rdsgalleriet igen och f?rsta tavlan ?r p? G..var lite r?dd att jag sku bli lite panikslagen av alla vita v?ggar d?r som nu borde fyllas.. den 1 juli ?ppnar det. Jaiks.. Blir nog att m?la nu i helgen och n?sta vecka k?nner jag.. konstigt d?r igen..press=resultat. En aning frustrerad ?r jag p? att influensan envisas med att h?lla i sig. Riktigt p? alla cylindrar g?r man ju ohj?lpligt inte med en influensa i kroppen.

Glad Midsommar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *