En flunsa dag i juni…

“Pappa komm?? snaaart..” sa den minsta efter att ha pratat med pappa nu p? kv?llskvisten, kl. 07:30 l?mnade pick-upen g?rden och n?sta g?ng vi ser honom ?r i slutet av juli…s? allt ?r ju relativt med “kommer snart”…s? h?r sitter jag nu i en liten stuga med v?rldens dunder influensa! Inte bara det utan har ocks? ett stort – mindre trevligt- s?r i nacken (efter en liten operation d?r) som nu kr?vde antibiotika.. och l?pparna fulla av herpes. Ja, hemska ?de s? jag b?de l?ter (knappt n?gon r?st) och ser ut (man kunde tro att n?gon l?ppf?rstorings op g?tt fel). N?ja. Tur i oturen (om man kan s?ga s?) ?r att tv? ?ringen ocks? har flunsa s? idag passade jag p? att ta en lur medan han sov en extra l?ng dagss?mn.

Annars g?r jag ?nnu omkring i mitt lyckorus ?ver att vara h?r, synd bara att jag inte kan g?ra de grejer som jag nu s? desperat skulle vilja. Paddla kajak, rida och ta cykelturer n?r kv?llen infaller. Snart. Vem vet kanske trotsar jag flunsan imorgon…

Mina ?lskade h?star ?r allts? h?mtade. Ena l?ttare att lasta ?n den andra kan man s?ga…ha,ha. Det var som om de “landade” n?r de kom hem, ett lugn spred sig och de bara ?r nu och njuter av sommaren och gr?s. Imorgon kanske det blir en liten ?ktur med barn och k?rra med lilla shetlandsponnyn Bob och hoppas jag orkar ut p? en lugn tur p? kv?llen med damen nedan.

Den minsta har s? v?ntat p? att f? rida s? idag testade han f?r f?rsta g?ngen. Ridningen gillade han men inte lika f?rtjust i utrustningen (hj?lm och skyddsv?st). Det ?r mycket vilja nu hos tv? ?ringen men det ?r nu bara faktum som m?ste accepteras…ska man rida s? b?r man ha viss utrustning.

Den ?ldre sonen har ?kt ut med farfar p? laxfiske, l?ngt ut p? havet och eventuellt stannar de delar av natten ocks?, lite nyfiken p? hans foton (fast det l?r ha varit dimmigt). Det ?r s? roligt att han visar mer och mer intresse f?r fotografering. Han har ju alltid varit lite mera snusmumrik (fr?n mumin) den iakttagande, ivrigt l?sande, djur och naturintresserade lilla mannen som man kan hitta i buskarna med kameran i h?gsta hugg. S? sa lite att jag ville ha fina bilder fr?n hans fisketur…s? f? se.

Livskvalit? allts?… laxfiske! VA?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *