Aqua, say no more

Hej!! Nu har det ?ju varit ett tag sedan jag loggade in h?r. Orsaken ?r m?nga, dels har mitt huvud varit fullt sysselsatt med att fundera ut vad vi ska ha hem till norden ?ver sommaren och s? har vi tyska g?ster nu en vecka s? dagarna g?r r?tt fort. Det ?r ganska roligt n?r man t?nker p? det hur man “?r” olika saker under livets g?ng…allts? helt obem?rkt. Nu skriver jag utan att reflektera att vi far till norden (ist?llet f?r Finland, eller ?land) ? Antagligen har det kommit fr?n London d?r man talar om “norden och nordbor” och drar alla ?ver en kam s?.

Det simmas och plaskas i poolen och endel utflykter har vi hunnit med. Bland annat har vi varit till en liten bergsby Ist?n, helt h?rlig, spansk by. D?r ett br?llop gick av stapeln och en cykelt?vling var p? g?ng (man f?r passa upp f?r dessa cyklister p? de kurviga bergsv?garna). Genom byn rann en naturlig k?lla d?r vattnet forsade p? sina st?llen. ?Riktigt, riktigt gott!! T?nk om man hade en s?dan i sin n?rhet.

Vi b?rjar ocks? f? huset i skick s? bra det nu kan bli. Hade det varit mitt hade jag ju raskt m?lat om v?ggar m.m men nu ?r det bara ett hyreshus medan vi tittar om vi kanske kan hitta n?got annat kryp in att k?pa. Vi f?r se. Tiden f?r utvisa. Jag har ju mina dr?mmar om boende f?rst?s….p? stranden, n?t icke-m?rkligt, men ett d?r man kan riva v?ggar och fixa rumsindelning hur man vill, inreda i beach stil..ja, man f?r se om det f?rblir dr?mmar. Det kan vara en k?llarv?ning men n?gon egen liten gr?spl?tt s? l?nge det sku vara n?ra till havet. Vi har ju en storslagen vy nu ut?ver havet men det ?r 10 min ner med bil och det ?r lite f?r l?ngt. Det ?r n?got med mej och havet. Vi h?r liksom ihop. Jag ????lskar att ligga p? stranden och bara blunda och h?ra v?gorna d?na..Har faktiskt blivit med kajak (tandem)s? i sommar ska vi njuta av paddel utf?rder p? ?land. Som liten var jag mer i vattnet ?n ?ver, njuter verkligen av vattnet. Kan inte riktigt s?tta fingret p? det..men de s?ger ju att man har n?got element man ?r hav, jord, himmel…

Eftersom vi har s? liten bil s? ryms ju inte vagnen (den vanliga, en paraply skulle rymmas) s? ska man ha lillkillen med s? blir det f?r honom till fots. Det ?lskar ju han givetvis! I butiken drar han vagnen med s?llan sk?dad stolthet och lyder nog ?nd? r?tt bra, ?n s? l?nge. En ny v?rld h?ller p? att ?ppnas f?r honom d?r man kan ta i och r?ra det mesta pl?tsligt. Min ess? har jag ?ntligen ?versatt till engelska och nu ska jag bara skicka in den ?nnu s? ?r skolarbeten klara och sommaren kan b?rja p? riktigt. P? l?rdag ?ker vi till Norge (som jag brukar sk?mta med den minsta, mellanlandar d?r) f?r att forts?tta till Stockholm och vidare ?ver till ?land. ?h, l?ngtar efter riktiga kameran s? jag f?r lite vettiga foton fr?n v?r vackra sk?rg?rd att l?gga hit i sommar. Snart! Vi l?ngtar alla nu. ? jag l?ngtar efter att f? ta tag i penseln igen… snart!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *