Pyssel och bed?mning

Trevlig Tisdag! H?r springer veckorna ifr?n mej och vi f?rs?ker f? huset i skick..med det menar jag att det ?r mycket som ska skruvas ihop och d? blir det p? kv?llstimmarna f?r mannen, det liksom faller ?sig naturligt f?r honom…sj?lv ?r jag ingen hejare p? att skruva. Kan, kan jag v?l men effektivt….? Heh, vet att han g?r det s? mycket snabbare s? g?r hellre andra grejer om vi s?ger s?. De senaste dagarna har varit lite mer bl?siga och behagligare och man kan vara utomhus utan den d?r stickiga, heta k?nslan.

Har precis avslutat samtalet med min tutor ang?ende den sista skolarbetet ?och jag kan vara n?jd! Att jag lite fuskat mej igenom research delen kunde man ju ana..(inget han ins?g, utan trodde det berodde p? min d?liga tid..) 😉 .. De var n?jda att jag fr?ng?tt det fotografiska m?landet och anv?nde mej av dj?rva f?rger och att jag m?lade n?r jag m?lade och tecknade n?r jag tecknade, m?nga m?lar n?r de tecknar och det kanske iof blir lite b?ttre resultat p? det viset…Mina teckningar ?r inte min starka sida och jag har ju inte h?llit p? med det mycket heller (utan blev mer eller mindre tvingad till det ) s?, inget nytt under solen s?. S? somsagt mer mot “using my senses” och snart kommer ett mail med olika konstn?rer de tycker jag ska titta n?rmare p? (alltid bra med tips!). ?Mitt m?larrum (f?r jag nog kalla det snarare ?n atelj?) h?ller ocks? p? att ta sig…tejpat golvet fullt av paffskivor s? jag kan r?dda b?st jag vill. =) ? ? ?Drar ig?ng d?r efter sommaren.

Ikv?ll ska t?lttaket upp p? altanen (s? soffgruppen blir i skugga) och man kan sitta d?r ?ven dagstid, ?det ser jag fram emot. Efter att soffan anl?nt kan man allts? nu sitta ute och njuta efter att m?rkret fallit. Det ?r s? otroligt fint med alla lampor fr?n husen och inga mygg! En av de stora f?rdelarna h?r.

Har ocks? ?ntligen f?tt ?ndan ur vagnen och best?llt en skylt som ska s?ttas upp vid v?gen hemma p? F?gl?. S? alla vet n?r det ?r ?ppet i sommar. ?Sen f?r man s?klart h?ra av sig om andra tider och komma ?verens. Men eftersom jag jobbar lite ocks? inom v?rden s? blir det s? h?r kompromissat denna sommar.

Nu tillbaka till Tove och arbetet. Har alltid f?rr skrivit direkt p? engelska och jag har f?tt v?lja och v?ga orden men nu fick jag tipset att skriva p? svenska och sen ?vers?tta, s? d? provar jag s? denna g?ng. Google translate kan s?kert hj?lpa mej endel med endel ord jag kanske inte skulle ha valt osv. annars ?r ju google translate inte mycket v?rt men att ev komma p? n?t ord till mitt engelska vokabul?r kanske vore bra! Hej, ha det gott!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *