Tiden ?r nu

?lskade unge. 2 ?r och 4 m?nader. Det plockas blommor till mamma, det kramas och pussas, ?det kackas p? pottan och inneh?llet visas stolt till samtliga familjemedlemmar..pratet har verkligen dragit ig?ng nu p? allvar och det kan komma flera ords meningar, det fullkomligt exploderade pl?tsligt fr?n att ha varit kanske tom lite sen, s? g?r munnen f?r fullt nu. Empatin ?r verkligen p? fullaste utvecklingsstadiet och helst skulle han sitta i telefonen och prata med alla sl?ktingar dagarna i ?nda. Mitt hj?rta t?nkte brista en aning d? han en dag kramade mej h?rt med orden “?lkka dejjj mamma!” ?Gud vad jag ?r tacksam ?ver denna lilla knodd. Tiden ?r nu. Tiden ?r h?rlig och jag njuter av varje sekund. Pl?tsligt kan det vara borta och utbytas till trots. Iiiik!

“Pappa fara jobbet. Ejd? pappa!” ?Till och med b?rjade han fantisera ig?r (det var nytt) han kom springande med sin tomma tallrik och sp?nde ?gonen i mej och drog p? (p? fullaste allvar) att monstret ?tit sm?rg?sarna och han ville ha nya?!? ?verallt annat s? ?lskar han att ?ka bil..antagligen f?r att han knappt gjort det under hela London vistelsen. Mammas hj?rta! Jag ?r s? glad att jag f?r en l?ng sommar med honom nu.

Sim och sol ?r annars vardags programmet nu. F?rs?ker stj?la lite stunder till min skoluppgift. Efter den h?r inkommande helgen s? hoppas jag att vi f?r huset f?rdigt…lite grejer ?nnu p? ink?ps listan. Det var riktigt skoj att s? m?nga h?rde av sig om att komma som hundvakt och jag trycker verkligen p? nu att Benny sku f? till de andra veckorna s? jag kan vidare f?rmedla ?t de som ?r intresserade av senare i sommar. F?rsta dagarna h?r i juni verkar nu l?sa sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *