Wiltoooon!!!

Glasd?rren var en s?dan butiksvariant som ?ppnade sig d? man n?rmade sig och pl?tsligt var han borta. N?gon ringde. N?gon p?minde. Var ?r Wilton? Var ?r Wilton?? Skr?cken tog strypgrepp, hade jag varit s? upptagen, s? fr?nvarande att jag sl?ppt kollen om s? bara f?r en minut? Paniken gr?vde med sina sylvassa j?rnnaglar under revbenen ?medan jag planl?st rusade ut mot gatan “Wiltoooon!! Wiltoooon!!!” D?r borta vid h?rnet ser jag motorcykeln som hade stannat. Mannen som f?rtvivlat slog ut med armarna och jag s?nkte blicken…d?r, d?r framf?r honom l?g det..kvarlevor, blod av det som en g?ng varit min Wilton. Precis n?r kroppen skulle skrika sig sjuk av sm?rta s? var det som om n?gon ruskade om mej, som om n?gon viskade allt h?rdare i mitt ?ra “Elin, Eliiiiin!! Det ?r en dr?m! Du dr?mmer!! Det ?r inte sant Wilton ligger h?r bredvid dej…” Jag klarade den h?r dr?mmen utan t?rar och f?rtvivlan f?r n?gon hade v?ckt mej i tid. Pust!

F?rs?ker nu p? morgonkvisten f?rst? mej p?, dr?mmar ?r ofta ett s?tt d?r dina skydds?nglar och guider f?rs?ker f? fram n?got budskap. Det ?r jag ganska s?ker p?. Ju mer jag l?ser om s?dant desto mer ?vertygad blir jag. Vad ville dr?mmen s?ga? Kanske var det ?nd? som en varning att min tv? ?ring m?ste vara under stenkoll vid poolen. F?rst? mej r?tt. Han ?r aldrig ensam vid poolen, han har alltid simpuffar p? armarna och brorsorna ?r alltid med och jag i n?rheten…meeeen det finns h?ga kanter d?r man kan trilla ner genom staketet…?n har han inte visat n?got intresse f?r dessa men tror ?nd? vi m?ste s?tta upp n?got n?t p? insidan s? inte olyckan ?r framme och kanske var det just det h?r dr?mmen var om. S?kra innan olyckan ?r framme. S? det blir helgens projekt helt klart.


?ntligen har vi internet! Jeeei. Kom i morse. S? nu kan jag ha mer ordning med mina inl?gg har h?nt en hel del som jag g?rna delat mej mej av.. Som det ser ut nu s? kommer vi att anl?nda till norden under halva juni (datum inte fastspikat) s? blir jag och barnen ?nda till slutet av augusti. Jag verkligen ?lskar den nordiska sommaren s? vi ?r s? glada! En annan sak jag t?nkt p? ?r om man borde bjuda ut huset h?r ifall n?gon nordbo kanske sku vara intresserad (bekants bekant) att komma hit och bo (?r s? pass stort s? tom tv? familjer kan f? plats) men ska l?gga bilder av hus och rum och mer om det. Med det t?nkte jag att man kunde bjuda ut hus gratis mot hundvakt. F?rsta veckan skulle bli from 8.6-17.6. ?D? kan man f? en billig semester f?r ex en familj om man bara beh?ver betala flygbiljetter som man kan hitta billiga mellan Malaga- Stockholm, Helsingfors- Stockholm. H?r av er, dej om det ?r n?got f?r dej!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *