Balans eller obalans…give me strength

Balans eller obalans…Det g?r upp och det g?r ner och det ?r v?l livet helt egentligen? Just nu ?r en av mina killar inne i en v?ldigt besv?rlig period och det tar musten ur mej m?ste jag s?ga. Det ?r jobbigt, inte bara f?r mej utan f?r honom sj?lv. Han vet helt enkelt inte var gr?nsen g?r. ?Han pushar alltid tills han f?r en reaktion (tills n?gon blir arg), vare sig det ?r riktat mot mej, mot n?gon av brorsorna eller hundarna. Och det ?r v?l just det som det hela handlar om att bli sedd och bekr?ftad. Nu under hela den h?r ensamma perioden med barnen har det varit v?ldigt tungt att alls orka med n?got annat ?n vad som ?r absolut n?dv?ndigt och att han sedan passar p? n?r man ?r som tr?ttast och petar lite extra med pinnen i sidan g?r verkligen inte tillvaron l?ttare, tv?rtom. Jag vet inte om det ?r hans ?lder som ?r n?gon slags “test ?lder” eller om det ?r fr?gan om uppm?rksamhet….det jag vet ?r att jag inte vet hur jag ska resonera med honom, just nu. Det slutar alltid lika. Med hot och f?rverkligande av indragen speltid. Men vad g?r det n?r han gl?mmer det igen till n?sta g?ng? Det tar verkligen ?p? allas krafter och det sista jag vill ?r att se tv? ?ringen bli riktigt arg p? honom, vilket han blir. Det ?r s? himla jobbigt att jag sku kunna s?tta mej ner och gr?ta. Gr?ta f?r att han inte f?rst?r hur illa allting blir. Gr?ta f?r att han drar den sista kraften ur mej. Gr?ta f?r att jag till?ter mej bli s? arg tillslut. Gr?ta f?r att jag blir till en d?lig mamma i en s? pressad situation. Gr?ta. Gr?ta. Gr?ta. F?r att jag tror att jag ?r n?gon st?lkvinna som ropar hej vilt runt mej “bring it on!”

D? ?r det bra att f? ge ett tr?d en ordentlig kram..f?rs?ka pressa kraft in i mej. ?Kraft f?r denna sista flytt nu. L?genheten ?r mest kartonger nu och alldeles just byter vi milj? och jag hoppas verkligen att allting blir till det b?ttre d?. Att jag har den tid jag beh?ver f?r mina barn och att han f?r utlopp f?r sin energi p? en stor g?rd, en studsmatta och pool. Det ?r min h?gsta ?nskan nu att han kan blomma ut och f?r hitta en balans.

F?r han har ett hj?rta av guld, sn?ll och omt?nksam som f? och det ?r den sidan jag vill se av igen, f?r jag vet att den finns d?r under.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *