Ful last s?ger Jante

Landat. Eller s? inte. Fysiskt jo, psykiskt nej. Kommer nog f?rst att ha “landat” efter att flyttlasset anl?nt och jag f?tt “boa” in mej i v?rt nya hem. S? allts? f?r jag ge det n?gon vecka ?n. Nu tar vi Malaga den h?r helgen med barnen (eftersom vi bor h?r nu i en l?genhet som ordnats via mannens jobb). Malaga, den h?r helgen, ?betyder mest sand. Sand ?verallt. Sand i h?ret. Sand i kl?derna. Mina tappra f?rs?k att i alla fall lite dra barnen ?in genom Malagas g?gator innan vi g?r till stranden g?r s?d?r. Och den lilla stunden d? den minsta slocknar utmattad med sand i mungipan p? ?handduken ( i skuggan )passar jag ?p? att st?nga ?gonen och bara lyssna till v?gornas brus. Magiskt. Det ?r n?got s? rofyllt f?r sj?len att f? h?ra detta ljud fr?n havet s? jag blir alldeles matt och ?jag bara l?ngtar tills jag f?r min energi och kreativitet tillbaka.. nu ?r jag ?nnu s? tr?tt efter hela flytten s? direkt det blir en lugn stund s? h?ller jag p? och somnar. D? ?r jag inte riktigt mej sj?lv…f?r n?r jag ?r det d? brukar jag passa p? att ta alla lugna stunder som erbjuds till att smida id?er f?r kommande projekt.

Vet ni, jag har kommit p? det. Mitt hemska skoskav. Jag har en ful last. Men jag v?ljer att vara ?ppen med den (jag smygfotar inte delar av den s? jag kan visa er..som jag ser s? m?nga andra g?ra som g?rna vill “visa” omgivningen), utan jag fotar hela och spyr ur mej. Jag gillar bilar. Jag har k?pt en liten tant-bil. Jo. Jag ?lskar den. Den ljusa beige inredningen och taket som g?r att f?lla ner. Det ?r verkligen en tant bil f?r den har ingen stor motor s? killarna drar p? munnen ?t dem. Det kvittar. Det ?r bara jag och barnen som ska fr?sa omkring i den. Fr?sa. Just det. Den ska jag h?mta och l?mna barn mer, handla med..kanske jag och tv? stora hundar! Haha vilken syn. Det ?r s? typiskt jante-lag tycker jag. Inte visa. Inte skryta. ?Det blir bara sen till ?l?jligt n?r man smygfotar.. ?man borde egentligen hitta ett nytt ord f?r det. Ett nytt ord f?r fenomenet, fota delar av n?t som man egentligen vill visa men inte riktigt v?gar st? f?r. Vet ni? Eller liksom ha det i bakgrunden. Det ?r s? genomskinligt och egentligen bara sorgligt. Vill man visa n?t s? visar man, annars visat man inte? Thats it. Beh?ver inte g?ras sv?rare ?n s?. Nu har jag visat min bil. Thats it. Kommer antagligen inte att visa s? mycket annat i materialistiskt h?ll eftersom jag inte torde ha n?gra fler s?na laster.

Bilen och en del av huset. EN orsak till detta foto kan vara f?r jag skriver fr?n fel dator och denna bild skickades till mej…Sku hellre ha fyllt fl?det med hav-sand tema faktiskt….Nu ska jag krypa ner med en liten sandloppa i min s?ng (f?r ta mannens plats d? han inte ?r h?r). Krama, krama. Kan man f?r nog av det??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *