La familia och s? h?r ?rs

Sent om sider har jag best?mt att mitt slutarbete ska handla om “La familia”. Om hur f?rggrann och levande en familj ?r. Alla olika men ?nd? till en del lika. Spirituella, f?rgranna individer som f?rlitar sig p? varandra, kompletterar varandra och st?ttar varandra. La familia ?r om k?nslor, samh?righet och livskraft, alla en del av varandra. ?La familia handlar om att hitta sina inre f?rger och f?lja den inre pulsen, det handlar om fader och moderskap och om v?gledning mot sj?lvst?ndighet (om ?n alltid med vetskapen om att den f?rggranna k?rnfamiljen finns inom r?ckh?ll).

Kl. 05 imorse stod jag d?r ute,h?gst uppe p? trappan innanf?r grinden ?med mobilen p? inbandning. Vilket h?rligt f?gelkvitter, inget skr?n och skri utan sm?f?glar blandat med papegojornas knorr. T?nkte jag sku ladda upp det hit men filen var f?r stor (m?ste se ?ver inst?llningarna h?r), s? f?r jag ?terkomma. K?nner en liten l?ngtan att g? ut barfota i gr?set, k?nna jordens kraft under mina bara f?tter n?r jag ser allt liv, all gr?nska. Vilken fantastisk tid vi lever i nu. Alla blommor, allt gr?nt gr?s, prunkande gr?nska verkligen och det ?r ju det jag ?lskar med v?ra nordiska somrar ocks?. Spanien ?r inte lika gr?nt men har f?rst?s andra f?rdelar.

Har en liten groende tanke om att f?ra in en f?rsiktig ?nskan om ett s?dant br?de, surfliknande? (ingen aning om vad de heter f?r har aldrig testat, men ?r r?tt ?vertygad att jag sku gilla) man st?r p? och paddlar sig fram p? vattnet. Det ?r en syssels?ttning (och egen stund) jag kunde se mej sj?lv g?ra tidiga morgnar i Spanien…d? det ?r lugnt och stilla. Medan jag skriver kommer jag p? att vi nog ocks? beh?ver skaffa en s?dan vattent?t videokamera som man kan ha runt huvudet, f?r vem vet vad man kan f? p? tape? Har faktiskt eng?ng sett delfiner hoppa d?r nere d? vi k?rde l?ngs stranden..s? inte en om?jlighet.

Fick en liten ljus id? n?r jag rastade Lucy h?r om dagen i Wimbledons finare kvarter att (?del och fager som hon ?r) ?;) jag sku g?ra en liten bildserie p? henne och dessa mansions, s? hon liksom skulle komma till sin fulla prakt 😉 men blev bara ett foto d? folk ?r lite k?nsliga f?r att man st?r och fotar utanf?r deras hus..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *