Det drar ihop sig…

Jag sku vilja skriva “good morning” och f?rn?jt luta mej tillbaka med en kopp te, men sanningen ?r en annan och igen st?r jag h?r totalt ?verrumplad av min totala of?rm?ga till planering! Nannyn ska komma kl. 10 (har jag sagt) klockan 10 ska jag ocks? infinna mej i skolan p? en tutorial (d?r vi ?r tv?) medan jag tar sista bl?jan ut paketet!! Oj, herregud! Hastigt messa henne om hon kan komma tidigare..flexibel som hon ?r s? kommer hon att kunna det!! Nu i efterhand kan jag se att denna yra spanjorska var som klippt och skuren f?r mej, vi kompletterar varann, varenda g?ng jag missplanerat s? kan hon rycka in. H?rlig tjej som ?r sista dagen idag, ledsamt nog.

Det b?rjar k?nnas som om det var ett tag sen jag andades m?ste jag s?ga…allt drar ihop sig och f?r den h?r helgen ser jag bara skolarbete. V?ntar p? att luta mej bak och k?nna lite frihet ?igen, l?ngtar efter en tid utan deadlines och press. I vissa fall m?r jag iof bra av deadlines d? jag verkligen f?r ?ndan ur vagnen och det ?r v?l just det att jag har en f?rm?ga att dra upp “?ndan ur vagnen” f?r sent s? allting blir till stress….inte l?tt. Speciellt inte l?tt att f? allting att klicka med barn, familj, skola och mina studier…n?got blir ohj?lpligt lite halvdant. Den h?r veckan kan man s?ga att st?dningen blivit p? efterk?lken…kl?dh?gar h?r och d?r, skitiga kl?der, damm..tv-fj?rrisar som ?r p? vift, min parfym finns inte att hitta… Snart, snart…m?ste s?ga att jag l?ngtar nu. L?ngtar till sommaren och havet, fast jag d?r ocks? g?tt och lovat att jag ska jobba halva juli m?nad fast jag egentligen sku beh?va ha sommarlov.

 

Men nu kommer helgen och d? ska jag b?rja plocka undan och packa i l?dor s?nt som inte beh?vs. St?da fram lite ordning i tillvaron, kanske l?sa lite ur b?cker d?r jag ?kommit halvv?gs….fick ett par b?cker om Hari krishna stucket i mina h?nder h?r om dagen p? stan (ber?ttar mer om det i n?sta inl?gg). Tror ju p? en universell Gud (inte p? att den eller den religionen ?r sann) utan att det finns en och samma Gud f?r alla, d?rf?r l?ser jag g?rna olika religioners syn p? ?ett h?gre v?sen och ett s?tt att vara och i de flesta regioner kommer man till samma utg?ngspunkt, mindfulness, enkelhet… En annan dag, nu m?ste jag rusa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *