Oh, those seagulls shitting at my bentley…

Suger det sista ur London nu.. Picasso m?ste jag se innan vi drar (p? Tate Modern), fast vi ju ska flytta till hans f?rlovade hemland, Spanien till och med till hans hemstad Malaga (d?r m?ste jag ta mej till hans hem f?r insyn). Visste ni att det finns ett enormt rikt kulturutbud i Malaga med? M?ngder av gallerier. ?V?ntar.

Ikv?ll har jag roat mej med en nyuppfunnen hobby, att manipulera foton till det oigenk?nnliga. M?nga konstn?rer jobbar s?, de manipulerar foton f?r att f? id?er till m?lningar. Haha ett roligt n?je i alla fall. Vad kommer man d? att sakna fr?n storstan….livet, ambulansernas sirener (hur konstigt l?ter inte det?) som p? n?got vis skvallrar om liv eller inte liv (huj, det var inte roligt.) Det stora utbudet p? kultur f?rst?s (men somsagt hyser f?rhoppningar f?r Malaga) och olikheten! Helt klart. Ingen som h?jer p? ?gonbrynet fast jag g?r och sjunger eller pratar f?r mej sj?lv….ingen som tittar tv? g?nger om jag g?r ut och g? med hunden i pyjamas. M?ngkulturen! Ah! Det f?r jag nog ingen annanstans…?lskar den. Sen kommer jag inte att sakna avgaserna, alla taxibilar som st?r med motorerna ig?ng konstant, folkm?ngden och tr?ngseln…snorkiga engelsm?n (finns s?na).

En herre kom g?ende med raska steg d? jag satt p? uteserveringen h?r i Wimbledon i solen, han ?dumpade av sina plastkassar p? stolen intill “Watch these, will you?” S? f?rsvann han in utan att jag hunnit svara. Vi konverserade lite s?d?r p? hans villkor, dvs. han pratade, jag pratade, jag lyssnade, han lyssnade inte. Till slut kom vi till hur sk?nt det ?r att ?ka till kusten ( till Brighton) s?na varma dagar som den dagen…” ill blow down there with my Bentley in 24 minutes….” (os?ker p? om han anv?nde ordet blow ) men i alla fall. D? t?nkte jag att ” jaha, du har ?nd? lyckats h?lla inne med din rikedom r?tt l?nge..” tills han sa det som retade mej mest. Det var att han alltid fick bra parkering eftersom han hade handikapp m?rke (varf?r? dont know!) men sen att det V???RSTA han visste var de d?r hemska m?sarna som envisades att skita p? hans bil!! F?r fl?ckarna var ju s? sv?ra at f? bort! D? t?nkte jag, att ja-a har man inte st?rre problem ?n s?….s? har man ju det r?tt bra? Eller?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *