V?rregnet smattrar…

V?rregnet smattrar utanf?r mot marken medan jag f?r h?ra melankoliskt munspel som min tv? ?ring bjuder p?…inte bara idag ska det regna utan ?ven hela n?sta vecka. Synd, d? jag f?r hit min mamma, hennes man och min syster med barn ?ver p?sk. Lite roligare att titta p? vaktparaden vid slottet i sol ?n i regn…lite roligare att traska p? i London i sol ?n i regn…ja, ni got the point.

?

Ig?r fyllde jag med min v?n p? inspirations kontot och tog oss till Green Park f?r att se alla gallerier d?r runt, som vanligt slutade vi p? mall galleries ?dit man sj?lv kan s?ka f?r att f? sin konst upph?ngd. Man kan lite mer identifiera sig med det st?llet ?n dessa lyx gallerier d?r artisten oftast ?r l?ngt i ?vre medel?ldern och h?llit p? ett bra tag. P? Mall galleries hittade jag pandan ocks?. ?nskar jag hade extra pengar och kunde k?pa lite konst…p? Mall galleries (som ligger n?ra Buckingham palace, mellan det och ?trafalgar square) ?ligger priserna p? n?gra hundra pund till 25 000 pund tror jag den dyraste l?g p?. Allt s?nt ?r ju f?rst?s intressant f?r oss konst studeranden.

Idag ska jag till ikea en sv?ng och k?pa n?t lakan till d? familjen v?ller in p? l?rdag. Sen e det ocks? sista veckan min man ?r kvar, han reser p? m?ndag och s? blir vi s?rbos ett par m?nader. S? ikv?ll tar vi sista kv?llen all alone och g?r p? bio och ?ter n?t gott. Int alls avundsjuk n?r jag ser att det ?r sol (som alltid) i Malaga och temperaturen ligger runt 18 grader. Men har nu ?nd? faktiskt best?mt att jag inte ska sukta efter det, flyttar ju ner i juni (d? l?r d?r vara alldeles f?r varmt) och fixra med allt det roliga, boendet.

?lskar att inreda hus…s? ni vet att jag ?r lite ivrig. S? snart ?r det bye, bye London och Hola Espana! Kommer inte ?nd? att l?mna London helt utan till exempel Mall galleries kan man st?lla ut sin konst fast man inte ?r fast boende h?r och med mina studiekompisar h?r s? l?r nog resorna hit bli m?nga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *