N?r h?lsan ?r borta

Livet ?r otroligt or?ttvist. Jo, god morgon fr?n London solen skiner faktiskt en stund nu..dagligen g?r jag f?rbi dessa tiggare som ligger p? gatan i sina sovs?ckar och det sk?r i hj?rtat p? mej. N?r barnen ?r med blir det inte att passera utan att dela med sig men annars g?r jag som andra och skyndar f?rbi. .. Endel ser man att ?r h?ga och missbrukare..s?kert ?r de flesta det eller har varit. D? t?nker jag lite elakt ibland att det ?r sj?lvvalt! Men det ?r nu kanske inte s? simpelt heller…vem vet vad de har varit med om och om man sj?lv varit med om samma saker hur sku ens liv se ut d??

Man vad g?r man n?r man inte har h?lsan l?ngre? Livet ?r ju h?lsa! ? den tar man f?r givet!! Sen n?r man inte l?ngre har den s? vet man f?rst vad man mist. Ja, det blir djupt idag d? vi har detta i v?r n?rfamilj som b?st…g?r inte en dag utan att jag f?rundras ?ver livets lotteri. Ett, ett tv?-du ska ut-liksom. Som om d?den st?r och pekar p? oss alla uppradade och s? pekar han p? slumpvalda…s? k?nns det. Ingen g?r s?ker. Det ?r bara rena turen om man f?r ha h?lsan. Ja, det ?r s? fruktansv?rt or?ttvist att en familj bara pl?tsligt kan sl?s i spillror. ?Speciellt d? det finns barn med i bilden. Obegripligt. Obeskrivbart. Det g?r bara ont ?nd? l?ngt in i sj?len. Mina b?ner, min klagan, min desperation hj?lper inte…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *