Lugnet har lagt sig…

Pl?tsligt infann sig ett lugn…som i ett lugn f?re stormen…

“Det ?r vackert, sa mamman f?r sig sj?lv. Vackert och besynnerligt. Nu n?r jag hinner k?nna efter ?r det hela ganska underbart. Men jag undrar om han blir s?rad om jag sover ett slag i b?ten. “ur pappan och havet s.25

Allts?..listan b?rjar faktiskt ta slut. Saker som ska g?ras ?r liksom i full g?ng och jag ser att djuren f?r det bra. Det ?r viktigast. Inga djur ska beh?va frysa i vinter. De ska f? komma in. Nu just gjuts det golv f?r getterna, fast de helst vill vara utomhus s? m?ste det finnas en plats f?r dem inne d? vintern br?kar som mest. F?r att inte tala om de sm? killingarna vi hoppas p? att f? n?sta v?r. De m?ste f? komma till i torr halm inomhus. S? hur vi riktigt ska m?blera om med djuren blir att se, men alla djur f?r det bra och ingen liten en ska beh?va frysa. Sen ?terst?r bara att h?lla utkik efter sm?hus (lekstugor och dyl) som ska f? hjul och bli till flyttbara sommarhus f?r h?nsen. Det ?r inte illa, att vara h?na och ha en villa och en sommarstuga. 😉

Snart vet ni kommer bocken, p? torsdag kv?ll anl?nder han, hoppas tjejerna ska blir ?verlyckliga till motsats till kastrerade Micko…hm. F? se hur det ska g?. Vilken cirkus det ska bli. Antagligen f?r vi ta Micko bort och titta p? kalaset fr?n andra sidan st?ngslet, stackarn. Men ?r man utan fungerande apparat s? ?r man. Stackarn. S? kan det g?.


Snart blir det ocks? dop f?r v?r lilla fr?ken. N?sta l?rdag r?ttare sagt. D? anl?nder familjen fr?n fastlandet och Belle ska f? bli en medlem av f?rsamlingen och f? sitt namn, riktigt p? riktigt. Pr?sten har vi redan pratat med och jag har lite sm?tt b?rjat fundera vad jag ska bjuda p?. Lite sent kan n?gon tycka. Har ju aldrig varit n?gon som tar stress l?ngt i f?rv?g utan jag vaknar ofta upp r?tt sent och s? ?r jag intensiv ett par dagar och sen ?r det klart. Det ?r ju precis s? uppskruvat och sv?rt man g?r det.. Att det sen alltid ?r kaos timmen innan festen ska till ?r ju allm?nt k?nt i v?rt hus. Innan allt och alla liksom hittat sitt och bordet dukats. Den h?r g?ngen g?r vi ?nd? s? att vi f?rst firar i kyrkan med gud d?refter p? f?rsamlingshemmet. F?r hur jag ?n vill ha in tjugofem personer i v?rt hus s? saknar jag forfarande den h?r utbyggnaden jag g?tt och pratat om i snart ?ratal k?nns det som. Sen f?r familjen ta n?n kv?llsbit h?r hemma hos oss p? kv?llen. S?. S? tror jag det f?r bli.

Efter dopet ska jag igen ta itu med en m?lning (nu kommer jag p? att jag i helgen sku beh?va ta tag i mitt gjutande och f? till det andra h?sthuvudet till grindstolpen s? jag kan l?gga ner det sen tills n?sta v?r). Har f?tt en best?llning, en sextio?rs present ska det bli. En avm?lning av sextio?ringens h?st. Det kommer att passa fint nu n?r jag ?r mammaledig med ett best?llningsjobb eftersom fantasin inte frodas n?got n?mnv?rt.

Klockan ?r halv tre nu och hon sussar fortfarande den lilla sessan. Hmm..n?r lade jag ut henne i vagnen, f? se, jo det var 10.30…vad kan man ?nska mer ?n en unge som sover gott? =) Ha det gott! Glad onsdag och njut av stunden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *