Tack! Gr?s-herren! ?

S? h?r glad blir man n?r den sn?lla bonden kommer och s?ger, vi kommer att f? tillr?ckligt med gr?s till v?ra djur, du kan k?pa av oss. Vilken sten som f?ll fr?n mitt hj?rta. T?nk att det finns s? h?r underbart sn?lla m?nniskor som st?ller upp f?r andra. Jag menar lika bra kunde han ha sparat undan ?t sig sj?lv och s?lt dyrt ?t alla m?nniskor som beh?ver foder n?r det krisar sig i vinter. Han kunde sko sig p? dem, han kunde ta dubbelt, tre dubbelt betalt om han ville. Men nej. Han vet sj?lv hur det ?r. ?Han vet att godhet l?nar sig i slut?ndan. Han t?nker inte bara hem?t och till sig sj?lv. Han ser till s? sin medm?nniska ocks? f?r det bra. Hon som ?r i ?knipa. Hon som best?mde sig alldeles f?r sent att bli kvar i Norden. Hon som s?lde sitt eget gr?s. Billigt. Hon som bett till h?gre makter att det skulle l?sa sig. Hon har nu f?tt ett svar. Det ordnar sig. Jag ?r s? glad s? jag spricker. Nu tror jag igen p? m?nskligheten.??

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *