Roller coaster

Nu ?r det inga sm? saker som h?nder..nu v?nds allting upp och ner, in och ut och ingen vet vad resultatet blir. Av allting fick jag herpes (mega massor) p? hela under l?ppen s? jag ser ut som ett billigt f?rs?k till en av de d?r hollywood fruarna med l?pparna. Herregud s?ger jag. T?cks knappt visa mej bland folk. Jag som bara ville ha lugn men tji fick jag. Innan familjer?det sammankommit kan jag tyv?rr inte ber?tta mer ?n. Det f?r bli n?sta inl?gg. Det var bara n?gon som viskade i mitt ?ra att kanske inte allting ?r s? fiffigt ?nd?. Kanske m?ste vi fundera om. Helt om. Det finna raka, fina v?gar. Sen finns det lite krokiga v?gar. Sen finns det v?gar fyllda av gropar de man faktiskt kan f? ont av och de ska man undvika. V?ra funderingar kommer att inneb?ra millimeter planering. Vilket jag ?r v?ldigt d?lig p?, men nu kr?vs det planering f?r en l?ng tid fram?t. Och ?nd? kan man inte planera f?r ingen vet vad som h?nder i livet.

Jag blir matt av allting. Snart l?gger jag mej ner och ger upp. Haha eller s? inte men fr?mst ?ver att allting alltid sker p? samma g?ng. N?r det h?nder s? h?nder det liksom. Verkar det som. V?r b?t sj?nk. V?r stora (7, 5 meters) b?t bara best?mde sig f?r att sjunka. Hur sjukt ?r inte det? Den har varit p? reparation hela vintern f?r en skada av en grundst?tning och nu bara sjunker den! Som tur intill v?r brygga men ?nd?. Sj?r?ddningen tillkallades, de f?rs?kte f? upp den med sin kran utan att lyckas..tillslut fick v?ra goda v?nner upp den med sin gr?vmaskin. Va? Har ni h?rt v?rre? Det v?rsta ?r att om man inte kan se tydliga tecken p? att det beror p? n?got som gjordes i samband med reparationen s? kommer f?rs?kringen INTE att t?cka. Ja..ni f?rst?r min herpes, och snart helt gr?a, l?s;vita (?) h?r.

??

Som jag har sagt tidigare har stressen kommit och g?tt under sommaren. Ibland k?nner man sig lugn och fridfull f?r att n?sta dag inse att jag har alldeles f?r mycket att fundera p?. I alla fall fick jag en tavla klart till Granlunda g?rd. S? det kan man v?l vara n?jd ?ver, en stund.

A soul mate is not found. A soul mate is recognized.?

H?st?gat.

V?r stackars b?t till sist som ?r helt f?rst?rd inv?ndigt av all olja. Man blir s? ledsen. Nu tycker jag faktiskt lyckan lite kunde b?rja v?nda. ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *