F?r inte luft!

Ena dagen ?r inte den andra lik kan man s?ga. Nu m?r jag n?stan illa av min tr?tthet. Precis n?r vi trodde vi sku f? landa en stund i lillstugan s? plingade till och en ny bokning kom vilket betyder att ?jag nu m?ste samla kraft att igen (!) t?mma lillstugan p? grejer och st?da. Fast det inte ?r n?gra m?ngder s? ?r det en hel del plock efter tre barn…

Till saken h?r att jag jobbat morgon idag och ist?llet f?r att vakna av v?ckarklockan 05.45 s? vaknade jag 04 och kunde inte somna om (blodsocker historier, larm som plingar). Det ledde till att jag s?g i kors i morse p? f?rjan och att dessutom sedan dagen p? jobbet var otroligt stressigt gjorde inte saken b?ttre. S? ?idag provade jag p? en variant att jag kom hem obem?rkt (familjen var p? stranden) och lade mej p? soffan f?r en timmes tupplur tills barnen tittade in. Det v?rsta ?r att jag inte k?nner mej ett dugg utvilad och jag p? allvar funderar om jag borde g? och f? lite s?mnmedicin utskrivet. S? jag ?tminstone skulle f? sova d? jag ?r fri fr?n diabetes ansvar och borde sova. Man blir s? tr?tt i kropp och sj?l n?r man inte sover…

Den h?r veckan jobbar jag bara tre dagar (f?rutom galleriet) och nu k?nner jag hur en liten press (stress) b?rja fl?sa mej i nacken vad g?ller m?landet och best?llningar…och det vet jag fr?n f?rr att inte ?r en bra kombo. Kreativitet f?ds inte ur stress. 🙁 ?S? v?ntar nog faktiskt nu att mitt extra jobbande som sjuksk?tare ska ta slut och att lugnet igen ?terfinner sig. Beh?ver n?dv?ndigt pausa nu, f?r inte luft!

I natt ska jag sova i en annan liten stuga h?r p? g?rden d?r det finns air condition och hoppas verkligen f? sova.

“Titta sa han. D?r ?r en gran som h?ller en liten bj?rk i famnen f?r att r?dda henne. Det tror du, sa My dystert. Jag tror han h?ller fast henne. Det h?r ?r just precis en s?n d?r skog som h?ller fast folk. Det skulle inte alls f?rv?na mej om n?n sitter d?r inne och ?r fasth?llen-s? h?r! Hon slog armen om trollets nacke och knep till. ” Ur Pappan och havet sid.61

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *