Regndans

Idag hade jag lust att rusa ut fr?n jobbet och dansa n?r jag s?g regnet, som vi v?ntat! S? torrt, s?dan v?rmeb?lja vi nu har i norden har det inte varit sedan 40 talet och r?ddare och r?ddare blir man f?r eldsv?dor.. S? gissa om man blir glad f?r lite regn! Fast det inte kommer mycket s? g?r det endel redan. Det ?r s? ledsamt att se hur bj?rkarna st?r bruna och f?ller sina l?v..hur gr?smattorna suktar efter vatten, ja alla v?xter till och med f?glarna har g?tt med n?bbarna ?ppna. H?r och d?r har jag st?llt ut vatten ?i fat och sk?lar s? igelkottar och f?glar kan dricka.

Sommaren g?r sin gilla g?ng och dagarna minskar tills mannen kommer hem ?. Tv? ?ringen b?rjar ocks? inse att det n?rmar sej och utbrister ibland “pappa kommer” och ser s?d?r lyrisk ut ?. S? nu ska vi b?rja ordna (l?s;baka) till kalas inkommande vecka d? vi f?r en 10 ?ring i huset. Mellan-killen Rufus tur ?r det att fylla ?r.

Hyresg?sterna kom ocks? idag och var just s? trevliga som jag hade f?rest?llt mej. Mina h?star har f?r?kat sig och blivit till fyra (tar hand om v?nners h?star nu ett par veckor.) H?rligt med h?star runt g?rden. M?ste visa er en annan dag, v?rldens gulligaste mini-ponny.?

 

P? natten klockan 03 n?r jag g?r upp och kollar sonens blodsocker (och han sover i t?lt) kan det se ut s?h?r som p? bilden nedan. Ni f?r urs?kta suddiga bilder denna togs i nattm?ssan och den ?vre ?r min d?liga mobilkamera.

Lilla, lilla ponnyn Bob! Du sk?nker oss s? mycket gl?dje?? (jo, jag har kommit p? hur man g?r hj?rtan i text) 😉 Nu blir det dags f?r kv?llsbad f?r de st?rre killarna ska ta med kameran denna g?ng och se ?vad som fastnar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *