If being crazy means living life as if it matters, then I don’t mind being completely insane…sa hon och vek ut sig i tr?det

I prefer to be crazy and happy rather than normal and bitter. Som att “vika ut sig” i skogen men varf?r inte. Om man tycker det ?r trevligt bland mygg, s? varf?r inte. Jag ?r bara dum nog s? jag g?r det gratis. Det ?r just det h?r. S? som jag t?nker…att jag g?r precis vad jag har lust med. Allts? inte som en lat m?nniska som muttrar s? i soffan och sedan v?nder sida. Kanske kan jag klassas i m?nga fack men lat kommer jag nog inte i, hur man ?n f?rs?ker. Livet ?r f?r KORT f?r att vara lat. Vad ?r id?n i att inte g?ra som man vill? Nej, har aldrig f?rst?tt och kommer nog inte att f?rst? heller. Kanske det ?r ?ldern. Kanske ?r jag snart senil och d? kan jag v?l i alla fall f? se p? dessa foton och fundera vad det ?r f?r n?gon konstig m?nniska som ligger i ett tr?d.

Vet ni, nu har jag igen packat ihop tv? veckors varande i v?r lillstuga. Usch. Fast det inte ?r mycket s? ?r det mycket n?r det ska skuras s? det duger till uthyrning. Inga fl?ckar p? n?got sk?p. Inget damm i luckan till tv?ttmaskinen. Inga fingerm?rken p? glas bastud?rren. Inga katth?r. Inga fl?ckar. Inget flott n?gonstans och absolut inget h?r i silen. Ja. Men nu ?r det rent. Tror jag. Det ?r s? rent som det ?r. Det f?r duga. Har aldrig varit super p? att st?da (annat ?r det med min man) och vissa m?nniskor ?r mer kr?sna ?n andra, men hyr man en stuga s? ska det vara rent, s? ?r det. S? v?lkommen g?ster fr?n v?rt v?stra grannland. De brukar vara trevliga. Tidsoptimisten eller vad ska jag hitta p? f?r ord f?r syndromet att man tror att man orkar hur mycket som helst? Finns det n?got ord f?r det? T?nkte att idag s? st?dar jag lillstugan och that?s it liksom sen kanske det skulle l?mpa sig ?att ?ntligen komma ut p? kajakpaddling imorgon bitti…men allts?..nu ?r klockan tolv p? natten..tror ni att jag orkar? Fast hj?rnan skriker jaaa!! S? skriker kroppen ?nnu h?gre nej!! ?Hur kan det “klicka” s? fel? Hur kan hj?rnan s? intensivt tycka och s?ga saker n?r kroppen samtidigt bara skriker sov, vila!!! Du jobbar hela helgen. F?rst?r inte.

Nej, paddlandet m?ste bli till n?sta vecka d? jag bara jobbar tre dagar. Vart far ?sommaren d? jag skulle sitta p? bryggan med f?tterna i havet och spela munspel? Augusti. I augusti ska jag leva lite. Igen. Funderar lite om jag och min ?ldsta kille skulle g?ra en liten roadtrip till Sverige d?. Hmm. Oj. D?r ser ni. Ena raden skriver jag i augusti-d? ska jag ta det lugnt medan n?sta rad redan handlar om vad vi ska g?ra. N?ja. Det ?r ju det att det finns vissa grejer jag njuter av och det ska vi g?ra mer av. Som en roadtrip till Sverige. Sova i t?lt. Fota. Fota. Fota. Vara i naturen. Det ?r en plan. Let?s do it.

If being crazy means living life as if it matters, then I don’t mind being completely insane.

 

2 Replies to “If being crazy means living life as if it matters, then I don’t mind being completely insane…sa hon och vek ut sig i tr?det”

  1. Fota, fota, fota hejar jag p?! Det ?r skoj och alltid finns det n?got att se p? ett annat s?tt via linsen! Beh?ver du uppdatera din kamera s? s?ljer jag min reservkamera nu eftersom jag ska uppdatera min workhorse! S?ledes blir reservkameran ?verlopps n?r min nuvarande blir reservkamera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *