Jaa! ?ntligen s?ndag!

Den h?r veckan hade inte mycket att g?ra med konst…

Mycket har jag varit med om och lite vet jag om hur tungt det verkligen ska bli n?r jag g?r f?rhastade beslut. ” Far du bara i f?rv?g till Spanien, jag klarar mej s? bra h?r i den h?r lilla l?genheten med v?ra busar och v?ra tv? stora hundar! Utan s?mn! Inga problem! Flyg iv?g du! Det ?r du v?rd! Jag ?r en st?lkvinna….la,la,la BL?, BL? -SPY”??P?hittigt?!? Vem trodde jag att jag lurade??Talar om veckan som nu g?tt. N?tt och j?mnt. Nu sitter jag h?r med huvudv?rk f?r att jag inte f? i mej mina dagliga doser koffein… Jag orkar inte ens f?rs?ka f?rklara hur det har varit att syssels?tta tre vildingar sj?lv p? denna begr?nsade yta. Jag drar bara l?ttnadens suck att det nu ?ntligen ?r ?ver och att vi imorgon ?r tillbaka till vardagsrutiner. Herregud. Jag som annars hatar rutiner. Jag l?ngtar efter dem nu som aldrig f?rr!

Ig?r kom i alla fall solen och v?rmen. D? gick vi iv?g till parken och jag f?rs?kte f? lite styrka av moder jord. ..

“Mamma!! Vi m?ste g? ut p? restaurang idag!!” “MAMMAAA, Jag d??r, vi m?ste k?pa glass!!” “MAMMMAAA!!! Hur l?ngt ?r det till parken??” “MAMMAA!!! V?NTA!!” Mina steg blev snabbare och snabbare medan de stora killarna bl?ste f?rbi med sina kickboards alternativt f?rs?kte ta sn?lskjuts av vagnen. Jag visste inte ens vad och om det fanns n?gon lekpark d?r n?ra butiken vi skulle k?pa skolshorts i..( inf?r kommande varma veckan.)

Som tur har jag inte bitit av mej tungan n?r jag ?r p? spr?ng utan jag stannade en libanesisk kvinna som kom g?ende med barnvagn och fr?gade. “Jag ?r p? v?g dit, f?lj med mej.” S? gjorde vi s?llskap till parken och barnen lugnade ner sig och jag kunde f?ra en normal vuxen konversation med henne. Hon hade en kille i precis samma ?lder i vagnen som min minsta. ?lskar att tr?ffa nya m?nniskor…eller jag blir ju s?d?r l?jligt nyfiken p? dem. ?ver?ser dem med fr?gor om deras land osv osv.. ?Nu lite kaffe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *