Flow…eller inte flow?

Vad roligt att se att s? m?nga gillade mitt f?rra inl?gg. K?nner att det kan vara sk?nt att l?tta p? locket ibland. T?nkte ocks? att jag sku b?rja bjuda p? lite fler bilder och lite st?rre kanske… Tyv?rr bara s? har jag ingen vettig kamera med mej till London. Har liksom inte brytt mej om fotografering p? l?nge (har aldrig heller varit duktig p? den tekniska biten utan starkare p? motiven, the art). S? nu f?r ni h?lla till godo med d?liga telefonbilder..ledsen.

Stressad och pressad, lite s? har jag k?nt mej den h?r veckan. Stressad blir man av s?mnl?sheten och den djupa s?mnen hur sjukt det ?n l?ter. Larmet f?r blodsocker sv?ngningarna nattetid fungerar inte alltid som det ska och en natt l?g min pojke l?gt i blodsocker (runt 3) ett par timmar utan att jag vaknade…d?rav stressad av den djupa s?mnen. Menar att jag blir stressad av att veta att jag kanske sover n?r jag borde vakna! Det ?r det som ?r det hemska n?r man ?r ensam varje natt. I n?t skede vill ocks? min kropp vila och ta igen sig och det lyckas inte riktigt nu.. S? det ena f?der det andra och som b?st ?r jag v?ldigt okreativ. Ett visst flow beh?vs f?r att jag ska kunna m?la och har jag inte det s? m?ste jag inv?nta det…Kockooo var e duuu?? N?ja, m? s? vara, det ?r bara tillf?lligt. Snart f?r jag hj?lp igen. ?Ot?lig har jag alltid varit och nu g?r jag liksom p? “survival-mode” resterande tid i England.

Verkar inte heller b?ttre ?n att flunsan hittat oss ?nnu en g?ng denna s?song! Helt otroligt! Tror inte jag varit s? sjuk under hela mitt liv som h?r i England. Vad ?r det fr?gan om liksom? Klimatet? Alla bakterier lever l?ngre i detta arma v?der….Sen har vi ju v?ra funderingar minstingen och jag p? kv?llen..kanske kan man kalla det kv?lls ritualer? =D F?r det f?rsta ska man helst l?sa en dr?s med b?cker..alltid n?r man l?gger ner den ena och tror nu…nu ska vi sl?cka s? vill han absolut ha en till och en till..en bok ?r en visbok s? d?r ?r alla de h?r k?nda svenska visorna…b?,b?, imse-vimse spindel ..ja, ni vet. Sen har han n?ng?ng p? skoj ?ppnat munnen d? jag ska pussa honom och d? har jag skojat tillbaka genom att g?ra en ton som vibrerar i hans mun. F?rst?r ni? Detta har eskalerat till att han nu tycker det ?r j?tte skoj att vi har l?pparna mot varann och jag g?r olika toner som han d? k?nner i hela sitt lilla v?sen. Ja, inte s?rskilt klokt med tanke p? att han och jag smittar varann med alla bobbor…


?r det s? att trean blir mer bortsk?md? Eller ?r det bara s? att ?man inser att de v?xer s? sjuttons fort att man m?ste ta tillvara p? denna bebis-mys-tid? Fast han ju inte ?r n?gon bebis mer.. Vet inte, vill inte minnas att jag l?tit de andra tv? ber?tta (och best?mma) s? mycket om hur det ska vara kv?llstid? Det ?r liksom s? myyyysigt att natta att jag g?rna blir d?r. Med de andra tv? var det klara regler hur allt skulle sk?tas och nu pl?tsligt ?r alla regler borta och jag bara sm?lter med den lille? Whats wrong?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *