Bohemians may or may not be wanderers, adventurers, or vagabonds.

“Han kommer sen n?r han kommer, sa mumintrollets mamma. Det sa han i b?rjan , och han kom varje g?ng, s? han g?r det v?l nu ocks?.” Ur det osynliga barnet: Hatifnattarnas hemlighet s.119-120.

Vet ni det ?r en r?tt sk?n tillvaro att ta livet som det kommer. Han kommer sen n?r han kommer…Jag s?ger inte att jag alltid varit s?dan, nej, tv?rtom har jag varit v?ldigt kl?ngande och os?ker n?r jag t?nker tillbaka till gamla tider (och gamla pojkv?nner). I guess, att det kommer med ?ldern och kanske n?r man helt kan slappna av i sin relation. F?rr var jag livr?dd att mista k?rleken men allt efter att ?ren g?tt har jag mer och mer b?rjat inse att whats gonna happen, will happen…you know? ?det styr och min v?g ?r f?rutbest?md. N?r man kommer till det, s? inser man att det liksom ?r lika bra att luta sig bak och enjoy the ride f?r, det g?r som det g?r. F?rst?r ni? ? vad g?ller utseende och ?ldrande s? ?r du aldrig yngre ?n idag, s? enjoy! Ser du rynkor h?r och d?r, hey, efter n?t ?r ser du tillbaka till idag och t?nker “WOW, hur snygg jag var!” 😉 S? ENJOY idag annars g?r livet f?rbi och man var liksom aldrig n?jd? VA? Tiden ?r f?rbi f?r att v?ndas med d?ligt sj?lvf?rtroende! Det ?r bortkastad tid, livet ?r f?r kort f?r att inte k?nna sig bekv?m, vacker och sexig. LEV n?r du lever!! (Det kan jag skriva ett helt nytt inl?gg om) ha,ha.

Sen har jag best?mt att ?r man v?nlig, givmild och har ett ?ppet sinne s? f?r man s? mycket tillbaka. Helt konkret har jag s? m?nga exempel p? det (hoppas fylla p? med mer ex fram?t). Ett snabbt exempel som jag kommer att t?nka p? var eng?ng p? en parkering d?r man sku betala i biljettautomat. S? gjorde jag. Sedan sprang jag mitt ?rende v?ldigt snabbt och stod pl?tsligt vid bilen med allt f?r mycket tid kvar p? min lapp. D? best?mde jag mej f?r att g? tillbaka till parkeringsautomaten och stack in lappen lite l?st, f?r n?gon annan att ta. Precis n?r jag ska starta och ?ka i fr?n s? ser jag en man som tar min lapp. =) Det tar inte l?nge, s? st?r jag igen i samma situation men denna g?ng gr?ver jag efter mynt och inser att jag inte har s? det r?cker (gick inte att betala via telefonen) men d? i samma stund jag st?r d?r och gr?ver s? kommer en kvinna fram till mej och ger sin lapp d?r det ?nnu finns tid kvar s? det r?cker! KARMA!?

Det ?r riktigt sp?nnande att se p? mina barn, hur olika de ?r. Ena tar livet mera med en klackspark den andra f?ljer mer efter. Nyfikna och hj?lpsamma. Den minsta f?r jag lite vibbar att ?ven han blir r?tt fram?t. Or?dd, envis och utan sj?lvbevarelsedrift som deras mor, det ?r tyv?rr inte bara positivt…tror olycksstatistiken ?r h?gre bland s?na. Texten med tanke p? den svartvita bilden.

Despacito, liksom….n?r det blir f?r intensivt h?r inne i v?r lilla trea s? s?tter jag p? despacito musikvideon… det f?r den minsta att helt sluta med vad han gjorde d? hans kropp bara vill dansa.

Ibland sku jag bara vilja s?lja allt, bo p? en strand, m?la, skapa och vara en del av moder jord. Dagens tankar. Ha en bra dag alla! Snart ?r det sommar d?r uppe i vinterlandet! Jag fr?jds med er ?t alla v?rtecken nu. H?rligt!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *