Vardag, vardag where are you..

P?sklovet eller half term g?r lite tr?gt nu faktiskt…Ig?r spenderade vi halva dagen i en stor park med b?de skating, lekpark f?r den lille och fotbollsutrymme. Idag regnar det. Idag blir det allts? inneaktivitet..jag ska m?la, skriva..och barnen tvingar jag en stund att vara kreativa. Dvs rita med lillebror lite, inget de sku g?ra utan “gun to their heads”…om man s?ger s?..men ibland f?r inte fria viljan tillg?ng till hela dagen. Ha, nu kommer den ?ldsta med ett 1000 bitars pussel, hur ska det g? med en tv??ring?? I know..

Min studiekamrat har flyttat in och jag ?r s? tacksam!! Hon sk?ter hundarna helt, jag bara tackar och tar emot. Som b?st tillagar hon rysk soppa som lunch f?r oss alla. Otroligt varm m?nniska som jag ?r s? tacksam att ha i mitt liv! Idag fyller ocks? min andra halva ?r och vi har sjungit f?r honom och f?tt se honom ?ppna sina presenter d?r i sollandet. ?nskar vi kunde vara d?r med honom.

Hittade en fin staty i bishop parken i g?r intill Themsen i Putney (har jag sagt att det bor en liten skulpt?r i mej ox?? Har t?nkt om jag sku hitta n?gon kurs i Spanien..). Den heter protection och det f?rest?ller en kvinna (mamma?) som h?ller upp sitt barn undan fara, tolkar jag det som. Som mamma kan man identifiera sig med den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *