En vit fj?der ?

En vit fj?der l?g d?r. Under s?ngen. Precis efter att min sv?ger tagit sitt sista andetag h?r p? jorden. En vit fj?der. Det var sjuksk?terskan som s?g den och visade den. Vilket tecken, ?vilken v?rme. ?ngeln l?mnade ett sp?r av sig. Jag (som utbildad sjuksk?tare) vet att det kan h?nda of?rklarliga saker d? en m?nniska g?r bort…ett exempel ?r n?r min mosters man gick bort, d? bl?ste n?gon ut ljuset som brann intill honom. Helt av sig sj?lv slocknade ljuset. Min ?vertygelse ?r att det kommer budb?rare/?nglar och tar med v?ra k?ra till andra sidan och l?mnar sm? ,kanske tr?stande tecken f?r dem som blir kvar. Vi tar hand om honom nu. Han kommer med oss.

En s?dan otrolig tomhet han l?mnar efter sig…Danne, v?r Danne. Ha det bra d?r borta, tills vi ses en dag! Vi sk?ter om din hund, Pantis nu ett tag nu tills allt lugnar ner sig.??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *