Bred ut dina vingar och flyg!

Det f?rsta jag m?lade n?r jag b?rjade konstskolan var denna. Det f?rest?ller mej och min inre r?st. Min korp. Nej, jag ?r ingen h?xa.. men jag har l?rt mej att med ?ren lyssna till vad som s?gs till mej, hur underligt det ?n l?ter. ?Ibland kommer det som en mycket stark k?nsla (kan kallas intuition). S??? m?nga g?nger det har hj?lpt mej! Ofta, ofta (alltid) f?r jag en k?nsla, att nu b?r jag kolla blodsockret p? R, och n?r jag s? g?r (har l?rt mej att f?lja den) s? ?r det alltid n?got p? tok, antingen f?r l?gt f?r h?gt n?t som kr?ver en justering med insulin. Det lustiga var att n?r jag b?rjade skissa p? min korp, har ett block med korpar ur olika vinklar s? h?nde en lustig sak. Jag l?mnade blocket ?ppet p? bordet och vi gick ut hela familjen. N?r jag kommer tillbaka och ska forts?tta med mina teckningar s? ligger det en svart fj?der p? mitt block!!! Mycket m?rkligt…det fanns inget som var gjort av fj?drar runt d?r jag satt eller n?gon jacka eller n?t annat som hade kunnat inneh?lla s?na….

Sen ser jag ju dessa korpar ?verallt i den h?r stan. Fick en intressant text skickad till mej som s?ger s? h?r om korpen.

Korp. Var i din fulla andliga kraft och gr?nser upph?r att existera. Min g?va till dig ?r att f? framg?ng. S? nu ?r det dags-var kreativ, ta det avg?rande steget, bred ut dina vingar och flyg. Ur boken Djurens spr?k av sol?ga.

K?nner mej ocks? en aning frustrerad (tog ut detta p? min art tutor) sist i skolan. Det k?nns som jag st?r vid ett v?gsk?l. Som om mina h?nder varit “l?sta” vid en viss sorts konst. Hur jag ?n f?rs?kt (eller har v?l inte, p? riktigt) att inte t?nka s? har handen ?nd? envist styrts av mina tankar. Hj?rna och m?landet g?r liksom inte ihop och det ?r d?r jag m?ste klippa banden. Jag vill inte leverera bilder. Jag vill leverera k?nslor och konst. Har ocks? f?tt till mej “use your senses” och det ?r D?R jag m?ste b?rja och sluta t?nka. Bara flytten ?r f?rbi och jag fixat min egen studio d?r nere i sollandet s?…..


F?rst f?r du hj?lp och st?d i livet sen ska du klara dej sj?lv. Breda ut dina vingar och flyg. As hard as you can! Tycker bilderna s?ger precis det!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *